Polnilne postaje

Dobavljamo in montiramo vam polnilne postaje podjetja GEWISS, za katere so značilne majhne dimenzije in prefinjen dizajn. Idealne so za zasebna in polzasebna okolja.

Zagotavljajo hitro, varno in zanesljivo polnjenje kateregakoli vozila v skladu z mednarodnimi varnostnimi standardi. Polnjenje poteka po načinu mode 3, ki vključuje zaščito v strukturi in v priključku ter vrsto drugih funkcij kot so trajna kontrola vtičnice, vklop in izklop polnjenja ter možnost izbire moči polnjenja glede na potrebe vozila.

I-CON polnilna postaja je na voljo z vtičnico T2 ali mobilnim T2 vtičem in polnilne moči do 22 kW. Modeli se razlikujejo glede na aplikacijo za aktiviranje postopka polnjenja: AUTOSTART, RFID ali CLOUD.

AUTOSTART: polnilna postaja se vključi samodejno pri priklopu vozila na polnilnico. To je idealna rešitev v zasebnih okoljih ali v primerih, ko nameravate dati prednost enostavnemu polnjenju in ne potrebujete sistema za upravljanje in nadzor uporabnikov ter obračunavanja opravljenih polnjenj.

RFID identifikacija: polnilne postaje, opremljene z čitalcem RFID so idealne za zagotavljanje avtoriziranega dostopa do polnilnih mest in sledenju porabi, ter spremljanju uporabnikov.

CLOUD: polnilne postaje CLOUD so zasnovane tako, da nudijo storitev zaračunavanja porabe. Tako polnilno postajo je mogoče upravljati prek nadzornega mesta. Aktiviranje polnilnice poteka s povezano aplikacijo, ki uporabnikom omogoča tudi, da neposredno locirajo polnilne enote iz mobilne naprave.

 

 

polnilne_postaje_gewiss_i_con.jpg

 

 polnilne_postaje.jpg