Pametni dom

Kaj je pametni dom -BTICINO?

Pametni dom identificira inteligenten ali povezan dom .
Nanaša se na zmožnost samodejnega in/ali oddaljenega upravljanja sistemov in naprav v domu za izboljšanje njegove varnosti, udobja in porabe .
S svojim pametnim domom lahko upravljate zahvaljujoč napravam IoT (Internet of Things) : predmetom, povezanim z internetom prek wi-fi doma, ki lahko komunicirajo s pametnim telefonom. Posledično jih lahko upravljate z mobilno aplikacijo od kjer koli.
Rešitve pametnega doma BTicino so sestavljene iz povezanih predmetov, ki jih je enostavno namestiti in uporabljati.

Kako lahko nadzirate pametni dom?

Lokalni nadzor
Povezane naprave delujejo tako kot tradicionalne. Poleg tega vam splošni nadzor omogoča, da z enim klikom ugasnete vse luči in spustite vse žaluzije, ko zapustite hišo ali aktivirate svoj najljubši scenarij.

Upravljanje s pametnim telefonom
V aplikaciji Home + Control lahko nadzorujete in prilagajate stanje povezanih luči, rolet in vtičnic. Poleg tega lahko zahvaljujoč načrtovanemu programiranju aplikacije programirate vklop luči, polkna in obremenitev, priključenih na vtičnice, glede na vaše potrebe.


Glasovni nadzor
S svojim sistemom in vsemi povezanimi funkcijami lahko udobno upravljate z glasovnimi ukazi s pomočniki Amazon Alexa, Google Home in Siri (Apple).

bticino_living.jpg