Lastovka Krim

 

Lastovka Krim, za vse, ki iz svojega doma vidite oddajnik na Krimu, Krvavcu, Trdinovem vrhu ali Grmačah.
Lastovka je brezžična kabelska televizija. Omogoča kabelsko tv,  internet in digitalno telefonijo v paketu Lastovka trojček! Signal v novi digitalni tehnologiji se oddaja iz Krima, Krvavca, Grmač in Trdinovega vrha. S signalom je pokrito območje Gorenjske in  Ljubljanske kotline, Mengša, Moravč in Dolenjske. Sprejem je možen tam, kjer obstaja optična vidljivost do stolpa.

Lastovka trojček je idealna rešitev, če živite na obrobju naselij, kjer infrastruktura ne vključuje vseh sodobnih telekomunikacijskih storitev. Če imate neoviran pogled na Krim, Krvavec, Trdinov vrh ali Grmače, lahko gledate televizijo, brskate po internetu in telefonirate.

Priklop Lastovka TV

Priključnina znaša 190 evrov (možnost tudi obročnega plačevanja).
Priključnina na enoto stanovanja je nižja v primeru večstanovanjskega objekta in se izračuna za vsak objekt posebej glede na število priklopov.
V ceno je zajeta izvedba priključka; prihod – stranka do 20 km, montaža antene in polaganje kabla s pribijanjem, preboj stene, inštalacija (nastavitev enega sprejemnika, kabelskega modema, poučevanje naročnika, papirji). V ceni je zajeto do 20 m inštalacije ( 20 m inštalacijskega kabla, obz, konzola za anteno z vijaki, antena, lnb ).

Za priklop vsakega dodatnega STB sprejemnika in s tem povezano inštalacijo se izvajalec in stranka dogovorita za izvedbo in plačilo. Po izvedenih delih je izvajalec dolžan testirati delovanje.

Priklop interneta:

Delo mora biti opravljeno v skladu s priloženimi navodili za izvedbo napeljave za priključitev kabelskega modema. V pavšalni ceni je zajeta inštalacija do 20 m kabla v prostoru stranke. V pavšalno ceno spada priklop enega PC z MS Windows operacijskim sistemom in ustrezno konfiguracijo. Za vsako dodatno UTP inštalacijo se izvajalec in stranka sama dogovorita za izvedbo in plačilo. Po izvedenih delih je izvajalec dolžan testirati delovanje storitev.

Priklop digitalne telefonije:

V pavšalnem znesku je zajeta zamenjava oz, montaža modema in test delovanja - tehnik mora opraviti vsaj en klic v omrežje Telemach. Za vsako dodatno telefonsko inštalacijo (telefonski kabel, utp kabel, itd) se izvajalec in stranka sama dogovorita za izvedbo in plačilo.
Izvedba telefonske ali računalniške naprave ni predmetnaročniške pogodbe med stranko in naročnikom. V kolikor stranka želi prenesti telefonsko številko od drugega operaterja k Telemachu je potrebno podpisati ustrezno pogodbo in nato se številka prenese v najkrajšem možnem času.

 

trijo.jpg