Lastovka TV

Kot pooblaščeni partner montiramo tudi sisteme brezžične kabelske televizije, interneta in digitalne telefonije. Pri nas lahko naročite montažo in dobavo. Za vas lahko uredimo tudi naročilo (pogodbe, itd).

Zaradi zagotavljanja kakovosti in zanesljivosti storitev, naša tehnična služba opravi pregled možnosti priklopa. Pregled možnosti priklopa je brezplačna storitev in ni pogojena z naročilom storitve!

V kolikor želite pregled možnosti priklopa in nasvet  kako naj bi potekala inštalacija, vas prosimo, da nas kontaktirate.

V kolikor je na vaši lokaciji možen priklop se lahko z nami dogovorite tudi za termin priklopa. Priklop opravijo naši tehniki, ki namestijo vso potrebno opremo in aktivirajo delovanje.

V ceno novega priklopa je vključena nadometna napeljava. Če napeljavo že imate ali pa želite napraviti pod-ometno, se lahko posvetujete z/na gsm: 041/639-056, 031/804-457.

Paket "Lastovko trojček" lahko naročijo vsi naročniki, ki niso oddaljeni od oddajnika več kot 20 km zračne linije in imajo neoviran pogled na oddajnik.

Priklop na domu

Priklop izvede naše podjetje. Naročniku dostavimo vso potrebno opremo za delovanje lastovke oz. trojčka. Montaža poteka tako, da se na stanovanjski objekt namesti antenski krožnik. Od antene se potegne koaksialni kabel do razdelilne omarice v objekt in od tam pa se povežejo:

- vsi digitalni sprejemniki (sprejemnik in televizija sta povezani s scart ali hdmi kablom).
- modem za sprejem širokopasovnega interneta in digitalna telefonija

Stroški

Enkratni strošek priključnine znaša 190 EUR. V ceno priključnine je všteto: antena za sprejem signala in njena namestitev, 20 m inštalacijskega kabla, digitalni sprejemnik ali conax modul z kartico ter priklop trojčka. Priključnina je manjša v primeru večstanovanjskega objekta in se zmanjša na podlagi zainteresiranih stanovanj.
Za paket ki ga naročnik izbere, plača vsak mesec položnico za vse tri storitve hkrati (sprejem tv programov, interneta in telefonije). 

Paketi

Za naročnike paketa Lastovka trojček je pripravljenih več ponudb, ki se med seboj razlikujejo po številu tv programov, hitrosti interneta, sprejemniku ali snemalniku, ter klicih preko digitalne telefonije. Paketno ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Za vse nejasnosti in možnosti priklopa na paket "Lastovka trojček" nas lahko naročniki pokličejo na gsm 041/639-056 ali pošljejo svoje povpraševanje.